Kiitos Helsinki ja Vuosaari!

Parhaimmat kiitokset vielä tälläkin foorumilla kaikille 1095 äänestäjälleni luottamuksesta kuntavaaleissa viime sunnuntaina! Työt Helsingin valtuustossa jatkuvat vahvalla mandaatilla.

Olen todella iloinen ja otettu saamastani luottamuksesta. Nämä olivat selvästi tällä kertaa pormestarivaalien ohella lähiövaalit, joissa ehdokkaiden asuinpaikka ja aktiivisuus oman kotialueensa asioissa oli yksi keskeinen kriteeri ehdokasvalinnassa. Äänistäni 863 tuli kotiseudultani Vuosaaresta. Itse olen pyrkinyt työssäni aktiivisesti tarttumaan juuri tämän alueen terveydenhuollon ja koulupalvelujen kysymyksiin ja pyrkimään määrätietoisesti ratkaisemaan niihin liittyviä ongelmia. Yhtälailla olen toki jatkossakin kiinnostunut koko kaupungin asioista ja valmis hoitamaan niin Tapanilan kuin Käpylänkin ja niin edelleen asioita valtuustossa.   

Parasta kuukauden kestäneen aktiivisen vaalityövaiheen aikana parasta oli ne monet keskustelut mitä olen saanut käydä ihmisten kanssa eripuolilla kaupunkia.  Some aikana verkon ulkopuolisen kohtaamisten arvo korostuu ja varmaan palaan muutenkin takaisin arvoonsa. Vaalien jälkeen mielessä kiitollisuus kaikkia kohtaan, jotka ovat eri tavoin auttaneet viime viikkojen aikana vaalityössä jakamalla mainoksia ja monilla muilla tavoilla.  Samoin kiitokset kaikille muille SDP:n ja muiden puolueiden ehdokkaille ja aktiiveille, joiden ansiosta nämä demokratian superviikot Suomessa järjestettiin.

villejalovaara
Sosialidemokraatit Helsinki
Ehdolla eduskuntavaaleissa

Helsinkiläinen kaupunginvaltuutettu vuodesta 2013, SDP:n valtuustoryhmän varapuheenjohtaja, Helsingin ja Turun yliopistojen dosentti. Ehdolla eduskuntaan 2023.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu